Suine

Mod de creștere și îngrășare
Află mai multe

Animalele noastre

Suine atent alese

Suinele crescute în grajdurile Porcelino Grasso vor fi întotdeauna sănătoase și bine crescute.
Creștem porci de reproducție ce provin din scroafe rasa Danbred și vieri din rasa Duroc. Îi achiziționăm și îngrijim după ce ating greutatea de 25 kg. Fiecare dintre ei se dezvoltă armonios, într-un mediu care le susține bunăstarea, o hrană sănătoasă și consult medical, ori de câte ori este necesar.

Creștere de suine

100.000 de suine crescute cu grijă și atenție pleacă din grajdurile Porcellino Grasso în fiecare an.
În grajdurile noastre, suinele au parte de spațiu de mișcare, sisteme de hrană și adăpare automatizate, astfel încât nevoile lor sunt satisfăcute constant. Avem o echipă de experți veterinari ce îi monitorizează, dar și sisteme de supraveghere care funcționează constant pentru protecția lor.

Calitate europeană

Livrăm carne fragedă și sănătoasă de porc către întreaga țară și în Uniunea Europeană.
Respectăm standardele europene de management al calității și mediului ca să ne putem asigura că procesul de creștere a suinelor este unul fiabil și performant, cu fiecare pas. Porcellino Grasso se mândrește cu reputația unui crescător de suine modern, ce are impact pe piața națională.

Câte puțin despre porcii noștri

Îi prețuim și îngrijim, pentru că avem grijă și de gusturile clienților finali.

Certificări

Respectăm standardele europene și naționale pentru că vrem un business perfomant și durabil. Ne mândrim cu certificările obținute.
ISO 9001:2008 pentru implementarea cu succes a sistemului de management al calității
ISO 14001:2004 pentru implementarea cu succes a sistemului de management al mediului
ISO 22000:2005 pentru respectarea sistemului de management al siguranței alimentelor

Managementul Porcellino Grasso

Calitate
Performanțele noastre rezultă din investiții făcute inteligent și o echipă specializată ce stăpânește în totalitate echipamentele pe care le utilizăm.
Sustenabilitate
Un business sustenabil este un business care pune accent pe mediul înconjurător și încearcă să îl protejeze. Noi reușim de fiecare dată.
Siguranță
Avem grijă de alimentația porcilor pe care îi creștem pentru că gustul derivă din sănătate. Clientul final se poate bucura de hrană sănătoasă și fragedă.

Protejăm mediul înconjurător

Simpla noastră activitate are responsabilitatea să protejeze mediul înconjurător, așa că ne concentrăm viziunea business-ului pe utilizarea echipamentelor sustenabile. Folosim sisteme de alimentare cu apă, un sistem de canalizare menajeră, pluvială și de eliminare a dejecțiilor, dar și filtre sanitare.
Practicăm agricultură de tip rațional ca să putem asigura hrană de calitate celor trei serii anuale de suine. Porcii sunt vaccinați și deparazitați regulat până ating greutatea de 115 - 120 kg. Menținem rapoarte zootehnice legate de abordarea creșterii suinelor, astfel încât totul să se desfășoare la standarde înalte.
Suntem buni supraveghetori ai muncii noastre și strategi ai business-ului de tip integrat. Calitatea produsului final depinde de activitatea noastră, așa că ne angajăm să respectăm întocmai normele de calitatea a lucrului cu animalele. Procedeele de creștere a suinelor sunt strategizate și respectate.