Agrikilti

Suine crescute modern
Află mai multe
01

Cum a început Agrikilti

Agrikilti se ocupă cu creșterea, îngrășarea și comercializarea suinelor. Povestea a început în anul 2013, atunci când compania a decis achiziția activului și a avut un punct important de turnură în 2017, după ce a obținut o finanțare europeană prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Activitatea de producție a început în anul 2019.
02

În proces de modernizare

Agrikilti a început cu o capacitate de 36.000 de capete pe serie și o fermă modernă în localitatea Ipotești, județul Olt. Lucrând cu tehnologia germană, ferma își propune să devină una dintre cele mai moderne exploatații de creștere a porcinelor din România. Punem preț pe două aspecte - protecția mediului și bunul trai al animalelor.
03

Porci monitorizați medical

Ne asigurăm întotdeauna ca în ferma Agrikilti să se afle porci crescuți și îngrijiți cu atenție, într-o unitate monitorizată permanent din punct de vedere medical. Procesul de creștere rațională a suinelor implică o echipă de specialiști din domeniul sanitar-veterinar, care îngrijesc și controlează regulat fiecare exemplar.
04

Calitate certificată

Ferma Agrikilti este auditată periodic pentru a asigura un regim optim de lucru și producție. De asemenea, deținem certificări de management al calității (ISO 9001:2008), mediului (ISO 14001:2004), sănătății și securității ocupaționale (OHSAS 18001:2007), precum și siguranței alimentelor (ISO 22000:2005).
05

Business sustenabil

Pentru că dorim să avem un impact pe piața locală și a ne aduce contribuția la bunăstarea celor din regiune, ne implicăm oferind locuri de muncă prioritar celor din localitatea Ipotești, județul Olt. De asemenea, ne dorim să fim un business sustenabil. Ne desfășurăm activitatea conform cerințelor de mediu și BAT-urilor (Best Available Techniques).

Valorile noastre

01

Eficiență și performanță

Ne propunem ca, pe termen lung, să fim un business care își pune amprenta pe piața românească prin performanță și implicarea modernului. Utilizăm tehnologii și echipamente inovative. Ne pliem activitatea pe standardele de protecție a mediului și pe cele superioare privind bunăstarea animalelor.
02

Implicare în comunitate

Ne propunem să susținem cât mai multe campanii de informare a locuitorilor din Ipotești legate de locurile de muncă disponibile în complexul Agrikilti. Activitatea noastră generează 40 de locuri de muncă, iar prioritari sunt localnicii. De asemenea, dorim să educăm tinerii și să dezvoltăm un program de practică la Agrikilti.
03

Atenție la mediu

Prețuim mediul înconjutător. Împreună cu cei din localitatea Ipotești derulăm programe de protecție a mediului și am dezvoltat un sistem de management al purinului pentru a-l transforma în îngrășământ organic. Îmbunătățim structura solului folosind un fertilizant natural, bogat în substanțe nutritive hrănitoare.