Porcellino Grasso

Suine sănătoase
Află mai multe
01

Povestea Porcellino Grasso

Activitatea noastră a început în anul 2010, într-o fostă fermă deteriorată, pe care am decis să o transformăm complet. Am început cu ventilația și automatizarea liniilor de hrană și am finalizat cu renovarea întregii clădiri, pe toate planurile. În prezent implementăm sisteme de supraveghere și micro-climatice.
02

Capacitate de 100.000 porci

Din grajdurile noastre ies anual 100.000 porci în serii a câte 29.700 de animale. Avem grijă de animale și ne asigurăm că au parte de condiții optime și verificări sanitar-veterinare. Porcii sunt monitorizați individual și în masă. Pentru a ne asigura că totul este igienizat conform standardelor europene, alocăm între serii 10 zile pentru acest proces.
03

Porci din rase pure

În ferma Porcellino Grasso se găsesc suine de reproducere obținute din scroafe ale rasei Danbred și vieri din rasa Duroc. Ei sunt achiziționați din Germania după înțărcare, odată ce ating 25 kg. Purceii sunt hrăniți cu premixuri din cereale și furaje din fabrica proprie, bogate în proteine, vitamine și minerale.
04

Calitate atestată internațional

Carnea de porc este recunoscută pentru gust, culoare și frăgezime. Urmăm normelele europene pentru controlul calității și investim în standardizarea managementului. Deținem certificate pentru implementarea sistemului de management al calității și sănătății: ISO 9001:2008, ISO 140001:2004, OHSAS 18001:2007 și ISO 22000:2005.
05

Sacrificarea responsabilă a suinelor

Am ales să lucrăm exclusiv cu abatoare ce respectă legislația sanitar-veterinară din România și Europa. Avem colaboratori cu înaltă performanță pentru a ne asigura că putem furniza carne cu gustul și frăgezimea care ne caracterizează. Ne asigurăm că procesul de sacrificare este corect, iar carnea rezultată răspunde standardelor de siguranță.

Valorile noastre

01

Eficiență și seriozitate

Echipa Porcellino Grasso include specialiști sanitar-veterinari ce monitorizează atent suinele și, în caz de nevoie, intervin pentru a le trata individual sau în masă. Cu sisteme de hrană și adăpare automatizate, porcii au parte de hrană la momentul potrivit, fără să fie nevoiți să aștepte.
02

Dezvoltare durabilă

Ne asigurăm sustenabilitatea prin practici de conservare și o zonă de producție a alimentelor. Folosim propriile resurse prin metoda utilizării deșeurilor din grajduri ca îngrășăminte naturale pentru culturi. O parte din aceste culturi sunt folosite ulterior pentru a hrăni animalele.
03

În pas cu vremurile

Suntem într-un continuu proces de modernizare a grajdurilor ca să le putem furniza suinelor cele mai bune condiții de trai. Implementăm deja un sistem de control micro-climatic și sisteme de supraveghere. Ne mândrim cu grajduri moderne, dotate cu un tunel de ventilație performant și prize de aer semi-automate.